Lär dig segla som OS-medaljörerna Josefin, Anton och Fredrik

Vilket fantastisk OS vi bjudits på ifrån Tokyo! Vi hoppas att det inspirerar fler till att lära sig segla för det har aldrig varit enklare. Med 140 seglarskolor, certifierade av Svenska Seglarförbundet, välkomnas både unga och vuxna nybörjare som vill prova på segling. Tillsammans gör klubbarna och Svenska Seglarförbundet segling tillgängligt för alla.

Såg du när Josefin, Anton och Fredrik vann sina silvermedaljer på OS i Tokyo? Drömmer du om att lära dig segla som dem? Runt om i landet finns cirka 140 segelklubbar som har fått sina seglarskolor certifierade av Svenska Seglarförbundet. Varje år utbildar de tillsammans över 10 000 barn, ungdomar och vuxna – och det finns plats för fler. 

Välutbildade, entusiastiska och kunniga ledare ser till att alla deltagare lär sig och utvecklas på sina villkor och efter sina förutsättningar. Hög instruktörstäthet och en gemensam kursplan borgar för utbildningens kvalitet.

Det skriver Svenska Seglarförbundet.

Vi på Bravikens SS välkomnar alla som är nyfikna på segling! Läs mer under Torsdagsseglingar, SAILCAMP 2022 och Vuxensegling.